sanatolia

Doel

Cultuur- en kunstervaring Turkije

Als je geïnteresseerd bent in de Turkse cultuur en graag meer wilt leren, dan biedt Stichting Sanatolia een uitstekende kans om deze cultuur te ontdekken. Speciaal voor jongeren heeft de stichting een cultuur- en kunstprogramma ontwikkeld waarmee je kunt kennismaken met de algemene en Turkse cultuur. Het programma omvat diverse boeiende activiteiten en informatie over de geschiedenis, tradities en kunst van Turkije.

Door deel te nemen aan dit programma kun je op een leuke manier de Turkse cultuur verkennen en meer te weten komen over dit fascinerende land en haar rijke geschiedenis. Naast het vergroten van je kennis, biedt het programma ook de mogelijkheid om nieuwe vrienden te maken en deel uit te maken van een gemeenschap van jongeren die zich willen verdiepen in de Turkse cultuur.

Stichting Sanatolia heet je dan ook van harte welkom om deel te nemen aan dit programma en samen de Turkse cultuur te ontdekken.

fa59d11bcc967f9cdf1ca5b6c2dec23e

Doel van Sanatolia

Een cultuur- en kunstprogramma welke is ontwikkeld voor de kinderen, jongeren en volwassenen. Het doel van Stichting is om de in Nederland wonende individuen te informeren, door middel van gebruikmaking van de kunst, over de algemene en eigen cultuur. Door gebruikmaking van kunst als vorm en dit direct en indirect te ontwikkelen is het doel de individu bewust te maken en te winnen binnen de sociale wereld.

Om de cultuur en onwetendheid voor te zijn, wordt er een karakter neergezet die controle heeft over zijn taal, waarden en normen, de veranderende wereld en wetenschap. Dit gebeurt door de kunst als doel te gebruiken en zodoende op verscheidene manieren producten te produceren, te discussiëren, het hoofd hierover te breken en dit om te zetten naar de praktijk.

De stichting tracht haar doel te verwezenlijken onder anderen door het jaarlijkse organiseren van een voorstelling. Bijvoorbeeld; Een toneelstuk dat gecombineerd wordt met muziek en dans. De decor gemaakt door de tekencursisten.

Naam en logo

De naam ‘Sanatolia’ is een samensmelting van twee belangrijke woorden: Anatolië wat Azië en Europa verbindt en Kunst welke belangrijk is voor onze evolutionaire ontwikkeling. Deze twee woorden Anatolië & Kunst vormen de naam van onze stichting: Sanatolia.

Daarnaast heeft Anatolië als betekenis ‘daar waar de zon opkomt’, het begeleidt de mensheid met licht tijdens het beoefenen van de kunst.

In Den Haag wonen en leven mensen met elkaar die de westelijke en oostelijke cultuur vertegenwoordigen. Gezien de achtergrond van de verschillende bevolkingsgroepen en de positieve beïnvloeding van elkaar, hebben wij gekozen voor de naam Sanatolia.

Het logo is een illustratie van de hersenen. Terwijl de linkerhelft bestaat uit kleurrijke spiralen doet de rechterhelft denken aan digitale handelingen. Zoals bekend zorgt de rechterhelft van onze hersenen voor onze creatieve intelligentie en de linkerhelft voor logica en denken.

Stichting Sanatolia heeft de intentie om kunst, wetenschap en kennis te combineren. Wij geloven erin dat kunst en wetenschap twee passionele elementen zijn die elkaar steunen en voeden. Kunst zonder kennis en kennis zonder creativiteit gaat niet, zij zullen hand in hand elkaar doen stimuleren.

FAQ

Veel gestelde vragen

Als je nog meer vragen hebt over onze diensten of producten, dan kun je altijd terecht op onze website. Hier vind je meer informatie over ons aanbod en kun je gemakkelijk contact opnemen met onze klantenservice. 

Onze deskundige medewerkers helpen je graag verder met al je vragen en opmerkingen. Of je nu vragen hebt over de prijzen, verzending, retourneren of iets anders, wij staan voor je klaar om je te helpen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen, we zijn er om jou te helpen!

Een theater voorstelling duurt meestal tussen de 1,5 en 2,5 uur, inclusief pauze.

Er is geen officiële dresscode, maar het is gebruikelijk om nette kleding te dragen bij een avondje theater.

Dat verschilt per voorstelling. Bij veel voorstellingen zijn kinderen welkom, maar soms is er een minimumleeftijd van toepassing.

Retourneren of omruilen is meestal niet mogelijk, tenzij dit expliciet vermeld staat bij de aankoop.

Ja, in de meeste theaters is er een bar of restaurant aanwezig waar je voor en/of na de voorstelling iets kunt eten en drinken.

Wij werken samen met